CANIFINA BELGRADE

7:18 am



Needless to say, I couldn't be more honoured to have had the opportunity to discover Belgrade's first luxury dog multi brand concept store - Canifina. When you are a dog lover it is not easy to relate to similar people. Milica Dabovic is one of them. She is the owner and creator of Canifina brand. After living in South Affrica in a family of dog lovers, it was a logical step to open this kind of store. She had graduated fashion marketing and business management in Spain before deciding to come back in Serbia and start her family job, which will go abroad too.

Praznična euforija nas je stigla, a čak i uz nju sam uspela pronanaći vreme da sprovedem zamisao oko ovog posta u delo. I to divno delo iza kojeg stoji prelepa priča, ispunjena sa mnogo ljubavi prema psima - da kada su psi u pitanju, mogu iskazati samo najlepša osećanja i biti počastvovana što sam imala privilegiju da među prvima saznam za otvaranje luxury dog multi brend concept store Canifina u samom srcu Beograda, kako volimo nazvati Dorćol.


Not long after discovering this store I knew I wanted  to share my experience with you. Apart from investing in quality matterials for dogs they also help homeless ones, and knowing that made me fall in love with them! They started their campaign by oppening Charity week for all dogs in need. One of the first initiative of Canifina will be setting up homes for dogs around the city centre. Also, part from sell on charty week will be donated to "Alfa", association for the protection of animals.

Nije bilo teško doći na ideju o pisanju posta i snimanju videa (koji ste mogli da vidite na mojoj fb stranici) kada sam imala prilike da upoznam Milicu Dabović, idejnog osnivača brenda Canifina. Njena jasna vizija i odlučnost da  ljubav prema psima pretvori ujedno i u posao iz snova me je osvojila. Sa mnogo posvećenosti stvoren je prvi u Beogradu multi concept store za pse. Hrt kojeg vidite na logou, jedan je od glavnih pokretača Canifine. Milica je imala prilike da odrasta okružena psima jer je njen deda uzgajao hrtove, među kojima su bili i neki od najboljih primeraka na svetu. Kada se već dotičem i teme logoa, sigurna sam da primećujte i savršeni dizajn, perfektno uređeni enterijer koji je nastao usled renoviranja prethodno zapuštenog kafića. Da, i meni je bilo teško da poverujem. :)


I'm looking forward to seeing their upcoming projects and participating in them. If you guys are coming to Belgrade, don't miss the opportunity to visit this dog kingdom! I'm sure you will find something nice for your little friend . :)

Katarina

Studije modnog marketinga i biznis menadžmenta nisu sprečile Milicu da svoju ljubav pretoči u profesiju. Zapravo, Milica je sve ono što je godinama učila na fakultetu tokom boravka u Španiji, uspešno sprovela po povratku u Srbiju. Moram naglasiti da ona ima samo 23 godine! :) 


Pored prefinjenih materijala za pse od kojih se mogu naći džemperi, kvalitetni povodci, izdržljive igračke, posude, kreveti za pse i još mnogi drugi aksesoari, moram sa velikim zadovoljstvom istaći  i predivnu inicijativu za pomoć napuštenim psima! Prošle nedelje je održan prvi Charity event u prostorijama Canifine kojim je ozvaničena akcija za prikupljanje sredstava namenjenim udruženju za zaštitu životinja "Alfa". Ali ni to nije sve! U planu je i postavljanje itekako kvalitetnih kućica za što veći broj četvoronožnih lutalica. Ne mogu biti srećnija što sam na neki način deo jedne kompletne priče. Nikada nisam volela hladne kupovine u tržnom centru gde se komunikacija između prodavca i mene svede na predaju novca. Pravi brend krije iza sebe priču, toplinu i jasnu poruku.


Sa zadovoljstvom ću se vraćati u ovaj šarmantni concept store gde se Ajša prilično "odomaćila", što možete zaključiti po fotografijama. :D Ne sumnjajte da ću vas rado obaveštavati o svim sjajnim planovima koje ovi ljubitelji pasa planiraju da sprovedu u ovkiru društveno odgovornog poslovanja.
Obavezno mi javite ako budte u prilici da posetite Canifinu! <3 Adresa: Gospodar Jevremova 46a

Ljubim vas sve mnogo i nadam se da lepo provodite poslednje dane 2016. godine

Katarina <3



LOVE IS A MATTER OF GIVING, NOT RECEIVING

















Photography: Katarina Ilišković
Camera used: Canon 6D

In collaboration with Canifina

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Like us on YOUTUBE