KAKO SMO OSMISLILE PROJEKAT "DAN NA FMK-u"

12:36 am



Današnji post nije modni i ovoga puta želela sam da vam kažem više o projektu "Dan na FMK-u" koji smo moje koleginice i ja osmislile pre tačno godinu dana za polaganje ispita.

Pripremajući projekat i njegovo izlaganje, shvatile smo da nam se zaista dopada i da smo sve do detalja osmislile, onako "iz srca" što bi se reklo. Još tada smo u šali pominjale kako bi zaista bilo lepo da se ova ideja jednoga dana i ostvari. Sada, tačno godinu dana kasnije nekoliko nas iz tima je skupilo dovoljno energije i motivacije da probudimo naše ideje koje su stajale po strani! :)

S obzirom da smo svi iz tima studenti digitalnog marketinga na Fakultetu za medije i komunikacije, naš projekat je baš i imao za cilj predstavljanje bolje slike u društvu i svega onoga što fakultet koji studiramo pruža. Dosta smo učile o brendiranju kroz teoriju i praksu, a mesto na kojem se školujemo (FMK) je itekako dobar brend i zašto to ne bismo dodatno i pokazali?

Toliko pozitivnih, edukativnih uspomena i komičnih situacija je iza nas posle godinu i po dana studiranja. Novi brucoši samo što nisu došli i smatrali smo da bi bila odlična ideja da im kroz video sadržaj predstavimo život studenata na fakultetu i potvrdimo da je njihov izbor studiranja bio ispravan.


Na mom YouTube kanalu ćete imati prilike da pratite serijal "Dan na FMK-u". Pre nekoliko dana je objavljen trejler koji možete pogledati u nastavku ovog posta. Dragi budući i trenutni studenti, nadamo se da ćete se zabaviti prateći naš projekat, jer moje kolege i ja smo zaista jako entuzijastični i radujemo se što imamo priliku da radimo nešto drugačije od svega do sada. :)

Moram da napomenem da ćete u ovom serijalu imati prilike da vidite kako izgleda život studenata svih smerova na FMK-u (digitalni marketing, odnosi sa javnošću, digitalne umetnosti, psihologija, socijalni rad).

Fakultet za medije i komunikacije pripada Univerzitetu Singidunum i s obzirom da se nalazi u Karađorđevoj ulici, zgrada je samostalna u odnosu na Univerzitet, tako da mnogi ljudi nisu dovoljno pravilno informisani. Potrudićemo se da vam predstavimo kako zaista izgleda naše studiranje i zašto neretko zaboravljamo da smo i dalje u Srbiji. Uslovi studiranja i pristupačnost profesora se mogu porediti sa stranim prestižnim Univerzitetima pa shodno tome, sigurni smo da ćete zavoleti našu priču.


You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Like us on YOUTUBE