SUMMER OUTFIT

1:00 am


Kako rečima iskazati dovoljno oduševljenja za ova post? Istinski se radujem što moj tim čine sami profesionalci i ne mogu biti srećnija zbog toga. Moja fotografkinja Katarina i ja nismo imale u planu ovo mesto za fotkanje ali okolnosti su bile takve da nam prethodno mesto nije bilo omogućeno za fotografisanje pa smo dugo pešaćeči opet po visokoj temperaturi, došle do skejt parka. Uz lagan letnji outfit, složićete se da nije moglo bolje ispasti! :) Boje i sama kombinacija je vesela, šarenolika, baš kao i pozadina. Na sebi nemam neke posebne trendove aktuelne za ovo leto, ali svaki komad koji nosim mi je posebno drag i neverovatno mi se uklapao uz celu kombinaciju.






Ako se ne varam, majica pripada novoj Zarinoj kolekciji i apsolutno sam zaljubljena u ove prorede sa strane. Ni dugi rukavi na njoj me nisu sprečili da upotpuni letnji outfit, mada verujte mi, rashlađuje ovo sa strane. :D Složićete se da šlag na torti čini ovaj divni šeširić sa mnogo duše, opet u režiji drage Sanje (@hatsandsoul). U mom slučaju, prava letnja torba izgleda baš kao ova koju trenutno nosim, tako ja zamišljam savršenstvo - naravno već godinama su mi favorit torbe sa lancima, umesto klasične ručke. Nadam se da vam se dopada ovaj spoj - nastao je u sekundi kada sam shvatila da se prodao kombinezon u Bershkoj koji sam nestrpljivo planirala za naredni post. Moram priznati da više nisam tužna zbog toga, ako je ovo krajnji ishod. :)

Sad kada sam dobila inspiraciju, mogla bih napisati još koji pasus u slučaju da me ne čeka pakovanje za put u Crnu Goru. Koliko god se trudila da ne razmišljam o tom dosadnom procesu, pokušaću da nateram sebe da to završim danas. Ali previše sam uzbuđena zbog samog puta i svih divnih ljudi koje ću tamo videti. Iskoristite sredu najbolje što možete! 

Katarina :)












OUTFIT

Shirt: Zara
Shorts: H&M
Bag: David Jones (Glam up)
Sandals: Guess
Watch: Swatch

Camera used: Canon 6D

You Might Also Like

2 comments

  1. lepa ti je torba!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/08/august-wish-list.html

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Like us on YOUTUBE