LEMON (BEAGLE) CHILLI

11:16 pm


Ovog leta sam pretežno većinu svog slobodnog vremena provodila na Zemunskom Keju. Prvenstveno što živim u Zemunu pa je logični zaključak, ali Kej mi nije bio toliko zanimljiv ni drag moram priznati, dok nisam kupila psa. Od tada ima posebnu draž. Prošlog leta je Ajša još uvek bila mala i zaradila je kašalj kada sam je počela voditi na Kej, zbog još uvek slabog imuniteta a tamo je bila u kontaktu sa mnogo pasa tokom igre. U toku godine usled svih obaveza ne stižem toliko često ići na Kej ali ovo leto sam posebno uhvatila kontinuitet i moram priznati da mi je mnogo značilo i zbog svoje kondicije, jer odlazak na Kej peške sa Ajšom podrazumeva sat vremena samo od moje kuće do Keja kada se saberu sva njena zastajkivanja i njuškanja i neobjašnjivi protesti u kojima neće da hoda iako nije ni žedna ni umorna. :D


Mislim da počevši od prošlog leta pa sve do danas, nije prošao ni jedan naš odlazak na Kej da Ajša nije samoinicijativno u toku igre uletela na najmanje 3-4 splava. Od veselja, ručkova, formalnih i neformalnih događaja, finih i nadmenih konobara - sve sam to već prošla. :D Te subote sam provela ceo dan sa njom na Keju tražeći mesto za fotografisanje za sledeći post na blogu. Šetale smo skroz do Save ali moram priznati da ničim nisam bila zadovoljna preterano. Već blago umorna, posle ručka na jednom od splavova, čekale smo da počne moj trening iz penjanja u 19:30h (o tome ću u nekom od narednih postova), dok se Ajša igrala sa psima. Ali u jendom trenutku dogodilo se ono već očekivano. Potrčala je kao jednom splavu, ovog puta meni potpuno novom. Kako je naravno već uletela u samu baštu gde se teško mogao naći slobodan sto, ja sam samo stajala i posmatrala ceo ambijent sa velikim oduševljenjem. Nisam se drugo predomišljala i odlučila sam se da sednemo na novootkriveni splav. Iz znatiželje sam poručila "Domaći ledeni čaj od manga". Mada je bila teška odluka pored ukusa od breskve i maline u ponudi.

Naravno, šta će na tako lepom splavu da radi osoba koja ima blog i aktivna je na Instagramu? Počela sam da slikam okolo i naokolo i mora da je bilo jako smešno posmatrati me. Hvatala sam svaki detalj - cveće, stolice, stolove, ljude u toku priče, Ajšu dok sedi, svoj preukusni ledeni čaj - da malo sam postala naporna. U celom tom svom ushićenju što sam otkrila zahvaljujući Ajši ovo prekul mesto, pomislila sam: "Evo idealne ideje za svoj novi post!" Moram da napomenem da je dodatne simpatije prikupio ovaj splav na račun svog naziva. Ako niste znali Ajša je rase žuti Bigl što na engleskom nosi naziv "Yellow, Bicolor ili Lemon Beagle", pa se iz tog razloga nisam mogla sudržati u dodavanju zagrade u samom naslovu posta. :)

Kao što možete primetiti, pri samom fotografisanju je takođe bilo krcato na splavu pa je opet bilo malo nezgodno oko pravljenja fotografija jer ipak ljudi su došli da uživaju u vikendu, ne da im neko škljoca nad glavom neprestano. U produžetku ovog posta se nalazi ceo outfit, nisam imala dovoljno hrabrosti da to uradim u celoj ovoj gužvi na splavu. Jako sam zahtevna u tom procesu fotografisanja i sigurno bi bilo doodatno komplikovano ispuniti sve moje kriterijume. :D I još da napomenem, splav Lemon Chili se nalazi tačno preko puta Hotela Jugoslavija i Grand Kazina. Nemoguće je promašiti ga, zbog njegove prelepe plave boje. Dok privodim kraju ovaj post, takođe proživljavam svoje prvo jutro u Crnoj Gori. - Dakle, dupla radost. Ostavljam vas da uživate u petku i ako nekada posetite ovo simpatično mesto, javite mi vaše utiske! :)

Katarina
















OUTFIT

Shirt: Zara
Leggings: Bershka
Sneakers: Reebok


Camera used: Canon IOS Rebel t3i

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Like us on YOUTUBE