Petominutni post

4:50 pm

Trenutno je 00:33h dok pokušavam da sastavim ovaj post sa kojim već kasnim pa sam danas shvatila da ako večeras ne stisnem vreme, nemam kad da ga objavim u naredna dva dana a sve preko toga mi je kasno. Tema o kojoj sam planirala da pišem će morati da sačeka neku drugu priliku i moje raspoloženje shodno tome, jer ne bi imalo smisla siliti nešto i pisati samo "radi reda". Sutra, zapravo već danas, je moj pretposlednji dan u Beču pa se moram potruditi da ga što bolje iskoristim mada su i svi prethodni dani bili takvi, a današnji me je doslovno isrcpeo sa svim neplaniranim akcijama koje su iskakale. Da ne ispadne da se žalim, prezadovoljna sam ovim putem, samo što se sve dešava prilično brzo pa ću se za sledeći put potruditi da bolje uklopim svoje "blogerske" aktivnosti u okviru puta kako ništa ne bi ispaštalo jer imam nekoliko zamerki na sebe. :)


Što se tiče današnjeg outfita, doslovno sam zaljubljena u svaki komad istog. Ne mogu se odlučiti da li mi je i dalje omiljena ova haljina kupljena u New Yorku na jednom od najlepših putovanja na kojima sam bila (o toj ljubavi ću drugom prilikom) ili nova jakna a opšte je poznato da ništa ne može u mom životu zameniti važnost KOŽNE JAKNE. Mislim da će mi se kožna jakna slagati i uz venčanicu jednog dana koliko ona generalno uz sve dobro ide, po mom mišljenju. :D Što se tiče sandala, one su posebna priča. Već duži prethodni period sam lenja da nosim bilo šta na štiklu a toj činjenici je posebno doprinela moja po treći put povreda zgloba od pre nekoliko meseci. Na svu sreću sve se vraća u normalu i nemam zakasnele reakcije povrede pa mi se čini da sa time raste i moja ponovna želja za potpeticama. Možda se i potrudim da ih u narednom periodu češće viđate na mom blogu. :) Koliko se sećam, odlučila sam da ne pišem o planiranoj temi da bi ovo bio kratak post jer je umor prevladao, ali nekako sam se razvezala sama od sebe.

Nadam se da će se i vama dopasti ovaj outfit koliko i meni, kao i šminka a i same fotografije. :) Srećan vam petak, čitamo se vrlo brzo obećavam.

Katarina :)













Outfit

Jacket: Zara
Sandals: Nine West


Photography: Katarina Ilišković
Camera used: Canon 6d
google-site-verification: google2295d406ecb791da.html

You Might Also Like

4 comments

Like us on Facebook

Like us on YOUTUBE