HOW TO WEAR A JUMPSUIT AND LOOK TRENDY

6:54 am


Jumpsuits aren't seen in the streets as much as they should be. But they are really comfortable piece of clothing for summer. Personally, my first association with jumpsuit is a strictly elegant outfit. 
I don't wear them often, but when I saw this one from Pull & Bear (which is currently my favorite brand) I got so many ideas on how I could wear it on  daily basis and not just for special occasions.

Mislim da kombinezoni nisu toliko česta odevna kombinacija a pogotovo ne zimi. Dakle najčešće ih možemo videti leti kao olakšavajuću i laganiju garderobu usled velike vrućine. Lično mi je prva asocijacija na kombinezon stroga elegancija pa ni sama nisam čekala posebnu priliku kako bih ga nosila. U prevodu jako retko nosim ovaj odevni komad. Doduše, sada se setih da imam jednu zimsku varijantu kombinezona koja je jako zahvalna za više različitih prilika! U svakom slučaju, kada sam ovaj iz današnjeg posta ugledala u Pull and Bear-u (trenutno mom omiljenom brendu), u glavi mi se pojavilo mnogo različitih ideja za nošenje a da to nisu isključivo elegantne prilike.


I decided to wear a T-shirt underneath the jumpsuit cuz I saw a similar one in the store window and that's where I got the idea from. Maybe for the first time I got the idea on how to wear jumpsuit for every day. My photographer and I named this outfit 'back to shcoll' and I think that only backpack is missing. Anyway, I hope I gave you some ideas on how to wear jumpsuit in a different way and adapt it to your style. :)

Na čiviluku je takođe bio izložen uz širu i opušteniju majicu sličnu ovoj koju sam naknadno kod njih pronašla i mislim da se odlično uklapaju kao unapred predodređeni komplet. Dakle, možda po prvi put sam dobila inspiraciju kako mogu jedan kombinezon da nosim na svoj način odevanja koji mi trenutno najbolje pristaje a da ne moram da čekam svečane prilike. Moja fotografkinja i ja smo nazvale ovaj outfit "Back to School" i zaključile da mi fali samo još dobar ranac. U svakom slučaju, nadam se da sam vam dala ideju kako možete na drugačiji način nositi ovaj odevni komad i više ga prilagoditi svom stilu. Uživajte u početku avgustovskih dana i ne zapostavljajte svoj outfit usled velikih vrućina, jer ideje uvek postoje. :)








The outfit details:

Jumpsuit: Pull&Bear
T-shirt: Pull&Bear
Shoes: Killah
Watch: D&G

Photography: Katarina Ilišković

You Might Also Like

2 comments

  1. Prelepe, kvalitetne slike kao i sam post! Nisam ranije bila na tvom blogu ali mnogo mi se svidja. Volela bih da se prijavim ali ne vidim nigde gadžet za čitaoce... :) Pogledaću opet kad iskuckam ovo:)
    Sve u svemu, pravo osveženje za danas, a u poslednje vreme volim da više obraćam pažnju na modu

    Najnoviji post: Đenova i Milano

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala mnogo od srca! :) I hvala ujedno na ukazivanju stavke za follow. Moguće da ne postoji u okviru ove teme ali biće promenjena za koji dan pa ću se potruditi da nova sadrži neku opciju za prijavu. :)) <3

      Delete

Like us on Facebook

Like us on YOUTUBE