TIMISOARA

7:43 am



Konačno sam se nakanila da uhvatim malo vremena i sročim svoje iskustvo iz Temišvara! Zapravo ono malo zapamćenog iskustva sa svojih 0 minuta spavanja pred put. S obzirom da sam sušila kosu u 3 ujutru a polazili smo na izlet u pola 6, moja ambicija da putujem sa isfeniranom kosom je pala u vodu. Pristojnije bi bilo da sam stavila šerpu na glavu ali dobro, putovanja su sjajna stvar sama po sebi pa ko još ima vremena da se nervira oko kose.

Što se tiče samih fotografija u "Malom Beču" kako nazivaju Temišvar, ne mogu se pohvaliti velikim brojem. Baterija na telefonu je bila kratkog daha, iako sam se žrtvovala da ne koristim Snapchat. Baterije na fotoaparatu su se na samom počektu istrošile a nove sam stigla kupiti tek pred sam povratak dok sam trčala ko muva bez glave po ogromnom marketu, tražeći suhomesnate proizvode za brata, šampanjac za tatu i raznovrsne čajeve za svoju dušu. Od garderobe sam na samom početku odustala jer sam shvatila da nemam dovoljno vremena ako želim za tih par sati da vidim bilo šta od Temišvara, a i rečeno nam je da je izbor isti kao i kod nas. Poslužilo nas je sjajno vreme tako da je bilo greota zatvoriti se u tržni centar. Koliko god to pričinjavalo zadovoljstvo u Beogradu. :)

Vrtim ovu stranicu 10 puta i razmišljam da li sam nešto preskočila. A da, dok sam se u autobusu borila da ne zaspim, čula sam da se predviđa da će Temišvar do 2020. godine postati Evropska prestonica kulture.







Košulja: Tj. Maxx (New York)
Majica: Pull&Bear
Pantalone: GAP
Naočare: Gianfranco Ferre

You Might Also Like

2 comments

  1. Predivne fotografije, nadam se da si se divno provela :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Tamara, jeste zaista je bilo lepo iskustvo u toj meri da tražim drugaricu koja bi htela ponovo da ide sa mnom! :)

      Delete

Like us on Facebook

Like us on YOUTUBE